Diensten

die Kruitbosch Communiceert aanbiedt variëren van volledige social media onderhoud, pakkende campagnes, creatieve en unieke website- vacature- en reclameteksten, inspirerende speeches voor bijvoorbeeld jouw medewerkers, blogs, storytelling, krantenartikelen, (eind)redactie en redigeren.

Alles met maar één doel: dat tekst klopt én raakt.

format_align_left

Website-, vacature- en reclameteksten

Lees meer

format_quote

Columns, blogs of storytelling

Lees meer

gesture

Brainstorm campagnes

Lees meer

chat

Persberichten

Lees meer

laptop_mac

Social media

Lees meer

mode_edit

Begeleiding en redigeren

Lees meer

format_align_leftWebsite-, vacature- en reclameteksten

Jij wil teksten die passen bij jouw organisatie, boodschap en doelgroep. Een tekst die wél opvalt tussen alle standaard uitingen. We gaan aan de slag met jouw missie en visie. Mix dat met mijn creatieve, strategische en onderscheidende input en een zinderende slogan of vacaturetekst is geboren.

format_quoteColumns, blogs of storytelling

Wil je een bepaald onderwerp in de spotlights zetten? Wekelijks, maandelijks of eenmalig een pakkende tekst publiceren die blijft hangen bij je publiek? Een uniek kijkje in de keuken van je bedrijf geven door gebruik te maken van passende storytelling? Geef me een onderwerp en wat steekwoorden en ik zorg voor een unieke blog of column. Wekelijks, maandelijks of eenmalig.

gestureBrainstorm campagnes

Out of the box denken, gekke uitspraak. Waarom zou er een box moeten bestaan? Ik kom zonder box en met frisse blik bij je langs en help je met het bedenken en opzetten van jouw unieke (lancerings-)campagne. Door de juiste combinatie van ideeën, woord en beeld ben ik jouw objectieve klankbord en bedenken we samen jouw nieuwe campagne rondom je product of dienst.

chatPersberichten

Jij hebt nieuws en dat wil je van de daken schreeuwen. Of in de krant vermelden, dat kan ook. Belangrijk is de juiste informatie, toon en woordkeuze die past bij jouw doelgroep en product of dienst dat je wil verkopen of introduceren.

laptop_macSocial media

Gaaf, een super strakke homepage maar onderschat het bereik van social media niet. Ruim 10 miljoen mensen in Nederland gebruiken Facebook. Hulp nodig bij hoe, wat en wanneer je moet posten om meer likes te genereren en jezelf of jouw uniek bedrijf te onderscheiden? Laat me je tips geven of het volledig uit handen nemen.

mode_editBegeleiding en redigeren

Klaar met je tekstuele juweeltje maar nog nét niet tevreden? Je bent er bíjna. Een fabuleuze tekst. Je eindscriptie ondernemingsplan is eindelijk af. Wil jij een dubbelcheck op je spelling en grammatica of een unieke, opvallende tone of voice toevoegen aan jouw tekst? Ik geef in overleg met jou de finishing touch.